PRODUCTEN

In een topmerk pers behoren topmerk onderdelenen
Wie zoals u werkt met Heidelberg, is gewend aan de kwaliteit, het bedieningsgemak en de bedrijfszekerheid van een absoluut topmerk. En dat wilt u graag zo houden natuurlijk. Daarom voeren we bij GrafioTech een ruim assortiment onderdelen en aan de drukpers verwante artikelen die kwalitatief van hetzelfde niveau zijn als de wereldberoemde drukpers. Met deze artikelen blijft uw pers altijd optimaal functioneren.

Bent u geïnteresseerd in één van de getoonde producten? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Het telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. Mailen kan ook: info@grafiotech.nl.

Inkt- en vochtrollen

Om een goede bijdrage te leveren aan uw bedrijfszekerheid en de kwaliteit van uw drukwerk, biedt GrafioTech u een uitgebreide keuze inkt- en vochtrollen van de topmerken Böttcher en Westland.

Originele Heidelbergonderdelen

Ook na een reparatie functioneert uw pers perfect!

Smeermiddelen

Wilt u dat uw machines gesmeerd lopen? Ook voor smeermiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Varn Kompac vochtwerk

Simpel, compact en uiterst productief systeem waarmee u tijd en kosten bespaart. Vriendelijk voor zowel mens als milieu. Bovendien realiseert u met Kompac vochtwerk de hoogste kwaliteit met de moeilijkste drukvormen en inkttypes, op alle mogelijke dragers.

Staat uw product er niet bij? MAIL ONS