Onderhoud

Voorkomen is effectiever en efficiënter dan herstellen!

Goed onderhoud is de beste remedie tegen storingen. Leg uw machine(s) één keer per jaar op een vooraf bepaald tijdstip stil. Dan kunnen de technische professionals van GrafioTech deze machine(s)s zorgvuldig checken, repareren en afstellen. Zo voorkomt u veel problemen, tijd- en geldverlies.

Hoe werkt het?

Na een grondige inspectie van uw complete machine(s) ontvangt u van ons een overzicht. Van de kleine reparaties die we tijdens deze inventarisatie hebben uitgevoerd. Maar ook van de ingrijpender reparaties die nodig zijn om schade in de toekomst te voorkomen. Die keuze is uiteraard aan u! Na uw akkoord op de offerte, plannen we een nieuwe afspraak in. De enige verrassing die wij voor u in petto hebben, is een perfect draaiende machine.

Met een scherp oog voor de kosten van de klant

Onderdeel van goed onderhoud is revisie of vervanging van onderdelen. Met altijd een scherp oog voor de kosten en altijd in overleg met u als klant. Kiezen we voor een kostbaar origineel of een prijsvriendelijk alternatief? Moet de machine nog tien jaar mee? Of volstaat de ‘professionele trukendoos’ van onze ervaren professionals om de machine voor de korte termijn snel weer draaiende te krijgen?

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. U kunt ons ook mailen: info@grafiotech.nl.

Wilt u meer informatie over onderhoud door GrafioTech? MAIL ONS