Welkom bij GrafioTech

De technische specialist voor de grafische industrie

Uw klanten vragen topkwaliteit drukwerk. Vervaardigd door topkwaliteit vaklieden met topkwaliteit drukpersen die goed worden onderhouden door een topkwaliteit technisch specialist: GrafioTech.

 

Heidelberg specialist!

Heidelberg is wereldwijd marktleider in de branche voor drukwerk. Garantie voor perfect drukwerk én continuïteit. Op voorwaarde dat de machines goed en zorgvuldig worden onderhouden uiteraard. GrafioTech heeft ruim dertig jaar ervaring in het onderhouden, repareren en reviseren van Heidelberg vellenoffset persen.

 

Ook expertise andere merken

Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kennen ook de drukpersen Ryobi, KOMORI en ROLAND; vouwmachines van Stahl en MBO; etikettenpersen van Etipol en EDALE; snijmachines van POLAR (ook de randapparatuur van dit merk) en Wohlenberg; het vochtwerk van Varn Kompac (met alle onderdelen) geen geheimen voor ons. Wij zijn doorgewinterde professionals die grafische techniek eten, drinken, slapen en dromen.

 

Eén contact voor ál uw drukwerktechniek

Onderhoud, (spoed)reparatie of revisie? Met de inschakeling van GrafioTech heeft u één telefoonnummer of één e-mailadres om ál uw technische drukpersprocessen optimaal te organiseren. Ongeacht de merken waarmee u werkt.

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. U kunt ons ook mailen: info@grafiotech.nl.

  • GrafioTech sponsort handbalteam Achilles ’95

    Sponsoring
  • Onze hoge mate van technische betrokkenheid komt ook tot uiting in de gebruikte machines die altijd bij ons in de werkplaats staan. Deze worden in een continu voortgaand proces volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt en gereviseerd om uiteindelijk aan te bieden aan bedrijven die interesse hebben in een gebruikte machine die functioneert als nieuw. 
    Bekijk ons aanbod »

    Gebruikte machines
HISTORIE

Toen GrafioTech directeur/eigenaar Wim van de Pas vijfenveertig jaar geleden als automonteur startte, lagen de auto-onderdelen onder zijn bed. En tot op de dag van vandaag kan hij genieten om te zien hoe iets technisch in elkaar steekt.

MISSIE

GrafioTech heeft tot doel om drukkerijrelaties in technisch opzicht zo volledig mogelijk te ontzorgen. Ongeacht het merk of de merken machines en apparatuur waar zij mee werken.