Reparatie

Als de nood het hoogste is, zijn de professionals van GrafioTech nabij!

Bij storing reageren wij accuraat en efficiënt. Ongeacht hoe acuut en onverwacht de storing ook optreedt: wij zetten alles op alles om uw productieverlies zo minimaal mogelijk te houden.

Effectieve noodinstructie

De ervaring leert ook dat wij veelal in staat zijn om direct – via de telefoon – een diagnose te stellen en een noodvoorziening te instrueren. Op die manier kan de machine – vaak, niet altijd! – blijven functioneren totdat we ter plaatse zijn om de daadwerkelijke reparatie te realiseren.

Onze zorgvuldig ingerichte service bus bespaart u tijd en geld

Om u met een hoge mate van zekerheid te garanderen dat we u bij storing snel en accuraat kunnen helpen, is onze Volkswagen Transporter service bus altijd up-to-date geladen. Met het benodigde gereedschap en alle courante onderdelen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat we uw machine zonder onnodig extra oponthoud en kosten – om gereedschap of onderdelen op te halen – snel weer draaiende hebben.

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. U kunt ons ook mailen: info@grafiotech.nl.