GEBRUIKTE MACHINES

De bewijzen van onze liefde voor techniek
De professionals van GrafioTech zijn technici in hart en nieren. Een dag zonder technische uitdaging is voor ons een dag niet geleefd. Dat ziet u terug in de zorgvuldigheid waarmee we uw machines controleren en repareren en in de veelzijdigheid van diensten die wij u bieden. Zo zijn wij als een van de weinige bedrijven in Nederland in staat om de oude Heidelberg letterzetmachines van rond 1950 te repareren. Toch prettig als u een dergelijk apparaat nog in gebruik heeft.

Onze hoge mate van technische betrokkenheid komt ook tot uiting in de gebruikte machines die altijd bij ons in de werkplaats staan. Deze worden in een continu voortgaand proces volledig uit elkaar gehaald, schoongemaakt en gereviseerd om uiteindelijk aan te bieden aan bedrijven die interesse hebben in een gebruikte machine die functioneert als nieuw. We geven u een overzicht van het huidige aanbod.

Bent u geïnteresseerd in één van de getoonde machines? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Het telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. Mailen kan ook: wim@grafiotech.nl.

Heidelberg T 123476H bouwjaar 1959

Heidelberg T 123476H Bouwjaar 1959

Staat uw machine er niet bij? MAIL ONS