Verhuizingen

Het verplaatsen en vervoeren van drukpersen is een vak apart

Nieuwe drukpers gekocht of een verhuizing/herindeling van de drukkerij gepland? Met dertig jaar ervaring in de grafische branche weten wij als geen ander hoe je efficiënt en nauwkeurig een drukpers demonteert en vervoert. En ook weer opbouwt tot een vlekkeloos functionerende machine.

Van een enkele machine tot en met een complete drukkerij!

Voor het vervoer of de verplaatsing van de vaak zeer zware machines werken wij nauw samen met een gespecialiseerde transporteur. Die beschikt over alle benodigde kennis en materieel om zo’n operatie tot een goed einde te brengen. Denk aan trekker-opleggers, speciale heftrucks voor het zware werk, kleine heftrucks voor kleine ruimtes, transportkranen en ander transportmateriaal. Met GrafioTech bent u ervan verzekerd dat zowel uw mensen als uw machines in goede staat arriveren op de plek van bestemming. In de nieuwe situatie of op het nieuwe adres.

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is +31 (0)40 23 01 085. U kunt ons ook mailen: info@grafiotech.nl.